Thursday, 8 December 2011

Untuk Awak~Hepy Bufday!

assalamualaikum semua...arini ad 2 cte yg ak nk kongsi...1 cte hepy n 1 lgi cte sedih..korg nk dgr mn 1???opsss,,kta mulakn dgn yg hepy dulu k..Ehemm,,ok,,ak bru je hbs mgmas  rumah ngn hero ak,(my dad laaaa) :) ..org lain kemas guna tgn but abh ak kms slgi ngn mulut dia,,pokpek pokpek,,,pening ak..dok bising xhbs2,xfhm eden..mcm2 la jumpa,mklmla,kalau dh lma xbrkemas kt dpur tu,mcm2 bnda alah yg jmpa,eeiiiiii uwekkk haktuihhh! :D,,best sgt2 dpt kms umh ngn abh tpi mama trpksa work arini cz esk n lusa ktrg g holiday!

Cite sdih??ermmm acct arini bfday seseorg,ak mgkn anggp dia kwn dn mgkn jgk ak anggp dia lebih dri seorg kwn,,nk tau sbb ap???suara,wajah dia mirip FIRST LOVE ak dulu,Ya allah,,korg tau x?betapa trkezutnya ak msa frst tyme dia cll,,brgetar2 tgn ak...sumpah beb!mmg sama gilerrr..ak smpai xcya..
aduhhh,,dn dri situ jgk ak mula syg dia,,,LEBIH DARI KAWAN...tapi ak sedar,,dia bkn cinta prtma ak,mgkn suara n wajah dorg sama but prsaan dorg trhadap ak jauh berbeza,,ak pn xnk mncntai dia smata2 dorg ad prsamaan so.....
ak bt kptsn untk jauhkn dri dari dia...kejam ke ak???ouhhh tidak!!!!
xpe,is ok,,,kejam ke,jahat ke...KESAH PLK AK???kuang kuang kuang!
at least ak xpksa dri ak untk jatuh cnta kt dia,,,rite???
appn,,ak just nk esh kt dia SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YG KE 17 ELEOI HAKIM!!!!

SAYA SAYANGGGGG AWAKKK!

^_^

bye u all,,nnt ak smbung lgi k,,nk mndi ni,,ngeeeeeeeeee
lalalalaalalala

bt kaum adam,,pegy la msjd ke,surau ke,,kn arini jumaat,,soooooo

P LA SEMAYANG JUMAAAT!!!!!!!!!!!!!



<3,,, peace :)



Assalamualaikummmmmmm =P

~Missss Anis~

hello guys!!!!
erm,,korg2,,nk tau x?bru je tdi ANIS SURAYA SMS AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eheehehe,,akhrnya penantian sdh brakhr,,dia text jgk ak,,dia ckp dia rndu ak,,
waaaaaaaaaaa trharunya,,AKU PON RINDU HANG!!!!
egegege,,acct ni je yg ak nk gtau korg pn,,cz dh trlebih hepy n esk kitaorg jmp..~

c ya 2mrrw,,

gud nyte awk-awk smua,...

<3 <3 <3 <3 <3 <3

twinkle twinkle little star
how i wnder wat u r
lalalaaa
lalalaaa
laaaaaaaaaa~
hye makcik,,hye pakcik... :D ermm korg msti trtnya-tanya kan gmba spa la tu,hehe,,4 u all,ni la kwn baik ak,merangkap sepupu ak dnia akhirat..sbnrnya baru 2 taun kami brkwn baik,nama dia ANIS SURAYA,ak syg dia sgt2,opssss!bkn lesbian tau!(smpang malaikt 44 larrrrrr)...ak byk hutang budi kt dia,dia sllu tolong ak..korg tau x?kalau msa schl holiday,kn cuti lama,msti ak rndu dia,kdg2 tu dia cll ak smta2 nk cakap yg dia rndu kt ak...hehehe,,cute kn.dia ni la kwn,kazen,kakak,adik & musuh ak...lalalalala..korg,,,aritu kn ktrg pnh gdh besar tau,smggu xckp,,tegur pn x..smpai la 1 tahap tu msa dlm kls,tbe2 je ak nges...sumpah!msa tu ak rndu sgt kt anis,,hmm :'(,,sedih beb,,sbb pmpn ak nges!!!hahaha,,lucu sgt bla ingt,,dn yg plng ak trharu,,rupa2 nya anis pn nges gak msa tu tpi dia xtnjuk...honestly,anis seorg gadis yg kuat,,mmg pyh benor nk tgk dia kua air mata,,hmmmm,,dulu kn,,ktrg sllu kua sme-sme,jalan2,bli brg2..,mkn sme2
best kottttt..pendek kata,ktrg ni mcm belangkas la,,hehee,,dh mcm couple pn ad..but skrg,sejak hbs exam,ktrg dh jrg jmpa,jrg hangout,mkn sma2..ermmm ak sdih..ak rndu anis,ak harap ktrg akn frnds 4 ever smpai mati!ak nk anis tau yg dia la kwn,shbt,kazen,musuh yg pling ak syggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKU SAYANGGGGGG ANIS!

<3 U

Welcome to My Blogger~

hye all!how r u?SELAMAT DATANG KAWAN2 KU~!ahak,,ni la blog pertama dn trakhir aku,,ni pn adik ksygn aku yg tlg bt kn,,aku ni pn bru nk blaja bt blog sbnarnya,nnt bla ak dh terer aku ubh suai la blik k,,hehe..untk hri ni,mcm2 yg ak nk shre acct,tpi,esk2 jela k.coz dh ptg sgt,,mybe mlm ni plk ak updated blog.btw,,,korang tolong la promote kn blog aku ni,mklmla,,baru nk bljoooo~

bye2~!